Red Squirrel in my Garden & verandah

similar post here

well it’s been a while since my last post about Red squirrel in my garden, more than 2 month now and here my new post about Red squirrel in my place.

This red squirrel the one is pregnant that time more than 2 month a go and i think now this squirrel been give birth to their kitten but so far i did not see any squirrel kitten,

p1030659.jpeg

what i love with this capture was the pose of the squirrel just like the look of the wooden one !

p1030665.jpegp1030666.jpeg

here the video of this squirrel eating in my verandah,

this the new house and new feeder i have made for them,

P1030545P1030546

the new feeder is made from glass bottle that i can fill it and it will be self feeder as the seed keep coming from the upside down bottle,

P1030497P1030475

i have this idea since we have to went away to Holland that time for 5 days, i keep thinking of this squirrel what can i do to keep them coming to my place even i am not here, so come accross my mind maybe i’ll try to make self feeder and i did! and it work! so before i go to Holland i fill up all the bottle !

P1030550P1030549P1030548

oh it’s rain dear 😀 but fine this squirrel seem dont mind at all 😀

P1030554

and here the video of this squirrel, still keep eating in the rain

L 😀 L

have a good day people ^__^

Advertisements

22 thoughts on “Red Squirrel in my Garden & verandah

    1. Nyanyi sih nggak tp kdg ada yg nakal klo aku lg rapiin bunga dan tupai neh mau makan mrk berbunyi cek cek cek sambil goyangin ekornya pertanda mrk ngusir aku dr kebun krn mrk mau makan *kebun siapa coba dan siapa yg ngasig makan coba?* eh di usir 😅

      Like

      1. Ahahaha disini ini special tupai merah yg katanya hanya ada sekitar 3juta eko di pulau isle of wight,inggris selatan tempatku berada saat ini katanya cuma sekitar 150rbu ekor sisanya di scotland klo di london tupai abu2 bukan yg pirang gini.

        Liked by 1 person

      2. Gak mahal jg loh klo book tiketnya beberapa bln sblm hari H nya ini aku bulan juni lalu udah book tiket mudik untuk desember nanti (london-bali) PP garuda indonesia economi class cuma Rp10juta aja ! Dulu kesininya booking 4hari sblm hari H keba 17juta sekali jalan aja.

        Like

      3. Wah dapet itu tiket 10 juta udah PP!! Iya sih mesti pinter2 cari tiket ya, nanti deh aku masukin list liburan, entah kapan kesananya hahahah.. list liburan aku banyak banget, mo ke Bali-lah, Korea-lah, banyak maunya, walalupun ujung2nya yg direncanain kadang malah suka ga jadi huhuhu..

        Liked by 1 person

      4. Enaknya fokus di 1 list aja loh…umpama tahun ini bali…nah bali tuh lebar kan g prnah ada hbisnya untuk di explore…tahun depannya inggris trus lg korea gtu lebih dapet fokus klo listnya banyak bingung ntar 😅

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s